• Централен офис

  ул. „Акад. Андрей Сахаров“ 19, партер

  9000 Варна, България

 • Офис продажби

  к.к. Св. Св. Константин и Елена, ул. 45-та №20

  9000 Варна, България

 • 052 630 830

  info@kupiv.bg

  kupiv.bg

За нас

Строителна компания „Конструмакс“ е основана през 2007 година и към момента е водещо име в бранша в гр. Варна и региона. В Централния Професионален Регистър на Строителя е вписана под №I- NV 010677. Зад гърба си строителната компания има множество реализирани проекти - жилищни и офис сгради, няколко еднофамилни къщи, винарска изба,търговски центрове,инфраструктурни обекти и обекти с обществено предназначение.

Към днешна дата „Конструмакс“ има изцяло изпълнени 21 обекта с обща Разгърната застроена площ - над 95 000 кв.м. 90% от обектите, които „Конструмакс“ строи, се продават преди Акт 14. Материалната обезпеченост на компанията включва всичко необходимо за качествено строителство, в това число цялостна система за изпълнение на вертикален кофраж, кранове, багери, камиони, скелета и т.н. Всички заети лица в „Конструмакс“ се отличават с висок професионализъм. Общият брой на служителите наброява повече от 100 човека.

Иновациите и използването на съвременни технологии в строителството позволяват на компанията да заеме едно от лидерските места сред своите конкуренти в региона.
Коректните взаимоотношения с партньорите и клиентите са от първостепенно значение за репутацията и успеха на организацията.

В момента строителната компания изпълнява 5 обекта с общо РЗП над 35 500 кв.м, един от които е жилищен комплекс Flavia Garden.